simple site maker
Mobirise

A LÁNCFŰRÉSZES SZOBRÁSZOK csoportot Bálint József faszobrász mester - a Magyar Kultúra Lovagja – hozta létre a fafaragás, és láncfűrészes alkotás népszerűsítésre. Az oldalhoz bárki csatlakozhat, aki fafaragással foglalkozik, vagy rajongója a témának. Mindenkit szeretettel várunk!
A csoportnak számos tagja van, és egyre többen vagyunk!

Klikkelj ide a Facebook oldal megtekintéséhez!

Mobirise

A LÁNCFŰRÉSZES SZOBRÁSZOK eltökélt célja az alkotás révén a kultúra terjesztése és népszerűsítése. Ennek keretében a Balatontól mindössze 50km-re fekvő Füle településen 2020-ban egy olyan rendezvényt álmodott meg Bálint József, ahol a faragók a közönség előtt alkotnak, és a művek egy mese erdőt alkotva a helyszínen maradnak. A településen bármikor megtekinthető szoborpark egy hagyományteremtés kezdete. 2021-ben, és innentől minden évben egy fafaragó és művészeti alkotó fesztivált tervezünk, ahol a faragás mellett számos képzőművészeti – kézműves alkotó is helyet kap. Ha szeretnél részt venni akár faragóként, kézművesként, vagy akár árusként, akkor írj nekünk!
Természetesen a mindenkori - vírussal összefüggő helyzethez igazodva tervezzük a rendezvények megvalósítását! További információk hamarosan!    

Címünk

Füle, Hunyadi u. 15, 8157 Magyarország


Elérhetőségek

Bálint József faszobrász
+36205518837

Hivatkozások

Adatvédelmi irányelvek 
Rólunk
Események
Facebook oldal

Szoborpark
A szoborpark a nap 24 órájában látogatható, ingyenesen megtekinthető